Teelt:

In een hoog tempo verandert onze leefomgeving. Dit heeft ons ervan bewust gemaakt dat het hoog tijd was, om hieraan onze positieve bijdrage te leveren.
Aan de sociale aspecten als arbeidsomstandigheden, veiligheid, en hygiëne, en in het bijzonder aan het milieu besteden wij onze uiterste zorg. Met succes zijn we al heel wat jaren bezig, meer milieubewust, mooie rozen te kweken. Dit heeft geleid tot het geïntegreerd telen van de Sleeping Beauty!
Wij waren al geïntegreerd kweker toen we de Sleeping Beauty! gingen aanplanten op onze rozenkwekerij op landgoed de Heerlijkheid Marienwaerdt en hebben ervoor gezorgd dat deze zo geplant werd dat de biologie mee over zou gaan naar de nieuwe roos.
We kweken rozen met respect voor mens en milieu, dus als u kiest voor de roos Sleeping Beauty! steunt u het milieu en kiest u bewust voor kwaliteit.
 
De rozen groeien op steenwol. Ze staan dus niet in de volle grond. Het voordeel is, dat er geen meststoffen in de bodem verdwijnen, maar dat deze opgevangen en gerecycled weer terug worden gegeven aan de rozen.
We gebruiken geen leidingwater, maar geven onze rozen regenwater dat opgevangen wordt via het kasdek en in een groot waterbassin van 3.000.000 liter wordt opgeslagen.

Trots zijn wij op het biologische evenwicht in kassen. Zo gebruiken wij geen chemische en gevaarlijke spuitmiddelen, maar zetten wij roofmijten in om ziekten en plagen te voorkomen, waarmee we duidelijk willen aangeven dat we kweken met respect voor mens en milieu.